zondag 25 april 2010

Voorpret

Op 9 mei hopen wij, Ad en Ineke, samen met Anne en Anke naar Amerika te vertrekken voor een camperreis van ruim een maand. Op onze camperreis van 2007 heeft Amerika ons te pakken gekregen: de schitterende natuur, de onmetelijke ruimte, de vriendelijke en gastvrije mensen. Sindsdien hebben we vaak gezegd: als het kan, gaan we nog een keer terug. Eind 2009 hebben we via Travelhome een nieuwe camper besproken die we op 10 mei bij de fabriek in Elkhart, bij Chicago, gaan ophalen. Op 9 juni leveren we de camper in in Phoenix, Arizona. En zwager Anne en (schoon)zus Anke doen hetzelfde.

Het is de bedoeling dat we vanaf Elkhart in een week tijd door de staten Indiana, Iowa en Nebraska naar het Westen trekken: langs de route die de kolonisten anderhalve eeuw geleden namen. Voor we bij de Rocky Mountains komen willen we een lus omhoog maken door Zuid-Dakota (Badlands, Custer State Park). Vervolgens gaat de route richting Rocky Mountains National Park en daarna verder naar het Zuiden; misschien zelfs naar New Mexico. Daarna willen we een aantal Nationale Parken in het Zuidwesten bezoeken. Sommige hebben we in 2007 gezien, en omdat we ze zo schitterend vonden, gaan we er graag weer heen. Maar er zal ook veel zijn wat we voor het eerst zien. En voor Anne en Anke is alles in Amerika nieuw.

We proberen tijdens onze reis van tijd tot tijd te vertellen waar we zijn en wat we gezien hebben.

12 opmerkingen:

  1. Nou, je eerste volger is binnen. Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hilly van der Veen25 april 2010 om 10:07

    Leuk dat we jullie straks zo kunnen volgen! Heel veel plezier, geniet ervan en pas goed op elkaar! groeten van Hilly van der Veen, dochter van Anne.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve schatten,
    Dat beloofd met Gods zegen vast en zeker een prachtige reis te worden. En nu maar hopen dat op 9 juni niet weer een vulkaan as begint te spugen want euh...ik vind een maand lang zonder ouders meer dan genoeg. Beetje te veel zelfs....smile!!

    dikke tût vanuit Fryslan,
    Corien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat je weer verslag gaat maken van jullie reis. We gaan jullie zeker volgen. Geniet ervan.
    Een hele goede reis gewenst en een behouden thuiskomst.
    liefs Sonja en Wim

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou Ad en Ineke,

    Het plan ziet er prachtig uit. We wensen jullie alvast een geweldige reis toe en hopen op overtuigende foto's en verslagen. Dan gaan wij misschien ook nog eens :-). Hartelijke groet, Wieb en Annet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Margriet Muurling1 mei 2010 om 02:18

    Hallo,

    Een hele fijne reis toegewenst, en zal af en toe even op het blog kijken. Geniet er van en kom gezond en wel weer terug. Hartelijke groet, Durk en Margriet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ook een nicht van jullie viertjes gaat de blog weer in de gaten houden. Is het al gelukt om een account aan te maken voor al jullie foto's zodat je niet steeds veel tijd kwijt bent met foto's tussen de tekst plaatsen?
    gr Erika

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Corien (dochter)10 mei 2010 om 02:20

    Nou lieve schatten, zijn we al veilig geland??

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijne vakantie!

    Liefs,
    Adinda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk dat jullie een verslag maken, wij zullen jullie volgen.

    KLaas&Roel

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Corien (dochter)11 mei 2010 om 01:07

    Leuk om berichtje te lezen nu...en lekker eten is jullie alle vier vast toevertrouwd. Wel elke dag dan 10 rondje om de camper rennen hoor! Geniet lekker met elkaar.

    Hier alles ok!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Johan van Veelen14 mei 2010 om 12:47

    Leuk om jullie te volgen! Luxe hoor,zo'n super camper.
    En wat het weer betreft: 't klinkt niet veel anders als hier.
    Heb het goed met elkaar!

    Johan en Dineke van Veelen

    BeantwoordenVerwijderen